Arsenal er meget interesseret i at hente endnu flere spillere til deres trup denne sommer. Denne gang manager Unai Emery så opsat på at hente spilleren, at han personligt har ringet ham op på hans private telefon nummer – SÅ ER HAN ALTSÅ IVRIG!! 

Unai Emery, der for nyligt blev udnævnt til Arsenals manager, har set sig varm på Sevilla midtbanespilleren Ever Banega. Han har angiveligt taget personligt kontakt til spilleren for at hente ham til London denne sommer.

Arsenal har allerede sikret sig profiler som Stephan Lichtsteiner og Bernd Leno. Derudover er stjerner som Luca Torreira og Sokratis Papastathopoulos også ved at være sikre handler for klubben i Nordlondon.

Derudover har de skilt sig af med Jack Wilshere, der får følgeskab af den spanske stjerne Santi Cazorla, der har været skadet i lang tid nu.

I følge avisen Estadio Deportivo skal Banega være den mand, der afløser de to midtbanespillere i de næste par sæsoner.

. (Photo by David Ramos/Getty Images)

Kender hinanden fra tidligere

Emery og Banega arbejdede sammen tidligere, da manageren var i Sevilla i 2015 og 2016. I de to år vandt de faktisk Europa League. Derefter skiftede Banega til Inter, da hans kontrakt udløb med spanierne. Der var han kun en enkel sæson, og nu er han igen at finde i Sevilla, som han kom til sidste sommer.

29-årige Banega har kontrakt med spanierne indtil 2020 og er vurdrer til 175 millioner kroner. Det er i hvert fald den frikøbsklausul han har i sin kontrakt. Dog forlyder det i følge flere kilder, at Arsenal kommer til at betale i omegnen af 220 millioner kroner for den argentinske landsholdsspiller.

Han ville også passe godt i Arsenal, for lige nu har de ikke de store muligheder på  midtbanen. Som det ser ud lige nu har de kun at gøre med Aaron Ramset og Granit Xhaka, der er verdensklasse. Som reserve har de Mohamed Elneny.