I forgårs mødte Arsenal Bayern München. Det gik ikke godt. 5-1 blev de besejret med… skuffende. I kølvandet på det, bringer vi jer her, de spillere Arsenal har et godt øje til. Og de spillere, der er på vej ud. 

Af Kristian Paris 

Store forandringer skal ske på Arsenals midtbane, eftersom det er deres største svaghed. Wenger prøvede ellers, da han i sommer hentede Granit Xhaka for 350 millioner, men det har ikke gjort det store. Coquelin meldes derfor på vej ud, og PSG’s Adrien Rabiot på vej ind i Wengers varme.

Derfor er der også snak om at skilde sig af med Mesut Özil, der blev købt for en rekordsum fra spanske Real Madrid. Han løber simpelthen ikke nok, og han skaber ikke nok offensivt.

Oppe foran mangler Arsenal også kreativitet og nyt blod. Derfor meldes der om, at Lucas Perez er på vej ud. Modsat snakkes der om Dortmunds tyske kantspiller Marco Reus, der dog har været skadet i store perioder.

Ydermere meldes der om en erstatning til Olivier Giroud i form af italieneren Andrea Belotti, der til daglig spiller i Torino. Eftersom Torino har placeret en 850 millioner pris for angriberen synes det usandsynligt, at Wenger vil hente angriberen til sommer.

Derfor synes Portos angriber Andre Silva som en bedre løsning – og billigere.

Vil Rabiot og Andrea Belotti føre Arsenal til hæder? Det mest sikre er i hvertfald, at vil Coquelin og co. IKKE gør det – og derfor er der brug for store ændringer i den nuværende Arsenal trup.