Her til aften lykkedes det Arsene Wenger og co. at sætte en ret fantastisk rekord. Det bekræfter goal.com. 

AF KRISTIAN PARIS 

Tidligere i dag tævede Arsene Wenger mandskab det urangerede Lincoln-hold i dette års udgave af FA-cuppen. Kampen blev sikkert vundet med 5-0 på Arsenals hjemmebane, Emirates Stadium.

En kamp, der for mange Lincoln fans i den grad vil blive husket. For et urangeret hold, der ikke spiller i nogen specifik liga er det en helt fantastisk præstation, at sådan et hold er noget hel til kvartfinalen.

Nu, er Wengers mandskab klar til at spille FA-cup semifinale, og klubben er ikke mindst favoritter til at løbe med hele trofæet.

Som nævnt, vil kampe for mange Lincoln fans blive husket; de mødte trods alt giganten Arsenal, der har spillet fodbold på allerhøjeste niveau i årtier.
Den vil formentlig blive næsten lige så mindeværdig for nogle Arsenal fans.

Læs, hvorfor under billedet. 

(Photo by Trond Tandberg/Getty Images)

Sejren er nemlig intet mindre end klubbens 200. sejr på hjemmebanen Emirates Stadium. En milesten, der er blevet opnået siden Arsenal i 2006 skiftede det gamle stadion Highbury, som klubben havde tilbragt næsten 100 år på, ud, og erstattede det med det splinternye Emirates Stadium, der er blevet bygget af de stenrige ejere.

I kampen, der blev vundet overbevisende med 5-0, lykkedes det Theo Walcott, Olivier Giroud, Alexis Sanchez og Aaron Ramsey at score efter en noget sløv start.
Desuden lavede Lincolns Luke Waterfall et uheldigt selvom efter godt angrebsspil af Wengers mandskab.

Arsenals næste kamp er om præcis en uge. Hedder en modstanderen West Bromwich Albion som de gæster på deres hjemmebane. En noget bedre modstander end Lincoln, der faktisk spiller 88 pladser lavere end Londonklubben.

I øjeblikket ligger Wengers hold nummer 6 med hele 16 point op til føringsholdet Chelsea, der dog har spillet én kamp mere end The Gunners.