Arsenal ser ud til at forlænge med trio, nu hvor sæsonen går på hæld. Læs, hvilke spillere det handler om herunder… 

AF KRISTIAN PARIS 

Arsenal er ifølge 90min.com klar til at åbne kontraktforhandlinger med tre af deres spillere. Modsat, er der intet nyt om kontraktstatussen for Mesut Özil og Alexis Sanchez.

Ifølge the Mirror, vil London klubben forlænge med Jack Wilshere, der har tilbragt den seneste sæson på et etårs udlån hos Premier League klubben Bournemouth. Wilshere har angiveligt imponeret så meget, at klubben helst vil forlænge med den engelske landsholdspiller.

AFC Bournemouth v West Ham United - Premier League

Formen har været så god i Bournemouth, at Wenger er klar til forlænge med Wilshere, der i første omgang var utilfreds med englænderens fysiske tilstand.

Yderligere to spillere forlænger

De to andre spillere, som Wenger og co. er interesseret i at forlænge med er de to engelske landsholdspilleren Kieran Gibbs og Alex Oxlade-Chamberlain.
Chamberlain er den seneste tid blevet sat i forbindelse med et skifte væk fra Emirates, efter det ikke er lykkedes ham at få en fast plads i London-truppen.

Gibbs’ fremtid er også usikker, efter han den seneste sæsons tid har mistet startpladsen til den spanske konkurrent Nacho Monreal.

Angående førnævnte Sanchez og Ozil, er sidstnævnte blevet tilbudt en ny 2,8  millioner kroner om ugen kontrakt, mens den chilenske troldmand ser ud til at forlade klubben; måske til PSG eller rivalerne fra Chelsea.

Det er bestemt bekymrende for omverdenen, at klubben endnu ikke har formået at forlænge med mindst én af deres spillere, der har kontrakt udløb snart.
​Med kun otte kampe tilbage af sæsonen i ligaen, kan det være, at klubben venter med kontraktforhandle til den nervepirrende afslutning er færdig.