The Gunners er klar med bud på den franske midtbanespiller Blaise Matuidi fra PSG. Det skriver flere medier i dag.

Af Anders Lang Jensen

BRASILIA, BRAZIL - JUNE 30: Paul Pogba of France celebrates scoring his team's first goal with his teammates Antoine Griezmann and Blaise Matuidi during the 2014 FIFA World Cup Brazil Round of 16 match between France and Nigeria at Estadio Nacional on June 30, 2014 in Brasilia, Brazil. (Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Photo by Jean Catuffe/Getty Images

Manager i London-klubben Arsene Wenger kigger efter en ny midtbanemotor, efter flere skader de seneste sæsoner, har ramt netop pladserne centralt på banen for Arsenal.

Den nye manager i Paris Unai Emery afviser, ifølge kilder, et skifte for Matuidi blankt. Han har en stor rolle at spille, på Emerys kommende stjernemandskab.

Emery skød rygterne omkring det hele ned, efter flere gange at sige, at Matuidi er en PSG-spiller, og er en verdensklasse én af slagsen.

Det har hele tiden ligget i kortene at hvis Matuidi skulle skifte væk fra den franske hovedstad, skulle det være til Old Trafford og United. De har udset franskmanden som alternativ til Pogba, hvis ikke den handel skulle gå igennem.

Chelsea og Juventus er også meldt glade for den franske strateg på midten. Så interessen er der i den ene retning. Men vil Matuidi også væk fra syden? Det kommer tiden til at vise.

Læs også: Officielt: FCK-spiller skifter til Sverige