Arsenal øjner muligheden for at hente et britisk wonderkid for øjnene af klubber som Southampton, Man Utd og Stoke City. Angiveligt er Southampton den største bejler til den kun 17-årige englænder. 

AF KRISTIAN PARIS 

Arsenal er blevet en del af de klubber, der jagter det kun 17-årige britiske talent Ben Brereton, der til daglig spiller i Championship klubben Nottingham Forest.

Det bekræfter The Sun. 

Den kun 17-årige spiller er faktisk tidligere i karrieren blevet sat i forbindelse med andre Premier League klubber, heriblandt Southampton, Man Utd og Stoke City, hvoraf Southampton er den største bejler.

Faktisk har den unge englænder været tilknyttet både Man Utds og Stoke Citys ungdomsakademi. Først i 2005 i United, hvor han derefter i 2013 skiftede til City. I 2015 skiftede han Premier League ud med Nottingham Forest og The Championship.

Siden dengang, da han kun var 15 år, har englænderen fundet vej til klubbens førstehold og har allerede spillet over 20 kampe i alle turneringer for klubben.

13 af dem har været i denne sæson, hvor det faktisk er lykkedes ham at score tre mål og assistere to.

Fulham v Nottingham Forest - Sky Bet Championship

Forests lykke er begyndt at vende endnu en gang. Det kommer efter den nye manager Mark Warburton er kommet til. Det betyder også, at nogle af Storbritanniens større klubber taget et kig på holdets profiler og talenter –  deriblandt selvfølgelig kun 17-årige Ben.

Ben spiller for det meste angriber, men har i sæsonen også optrådt på begge kanter. Brittens estimerede værdi ligger lige omkring 100 millioner danske kroner, hvilket ikke er nogen stor sum, hvis en af de store klubber beslutters sig for at hente ham.

De endeløse spekulationer om Wengers fremtid, ser nu ud til at være ovre, eftersom Wenger formentlig underskriver en ny to-årig kontrakt med klubben.