Det er den 25-årige Arsenal-spiller Jack Wilshere, som endnu engang rygtes væk fra Arsenal. Der er ifølge det engelske medie The Sun, stor interesse i Wilshere fra en Premier League-konkurrent. 

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie The Sun, skriver at West Ham mere eller mindre har sikret sig en ny spiller til truppen. Spilleren er englænderen Jack Wilshere, som længe har været rygtet væk fra Premier League-klubben Arsenal.

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Den 25-årige engelske midtbanespiller var i lang tid set på, som et af englands og Arsenals store talenter. Men efter en masse skader, så er Jack Wilsheres karriere i manges øjne bare fløjet afsted.

Det er derfor ikke blevet til den fantastiske karriere for Jack Wilshere, og nu er englænderen 25 år. Der kan dog stadig komme gang i Wilsheres karriere igen, og han var solid hos Bournemouth i den seneste sæson.

Får West Ham sikret sig endnu flere forstærkninger?

Premier League-klubben West Ham har allerede handlet godt ind. West Ham har hentet de to Manchester City-spillere Pablo Zabaleta, og Joe Hart. Samtidig med at de er tæt på at sikre sig Bayer Leverkusen-angriberen Javier Hernandez.

The Sun skriver at Jack Wilshere formentlig vil koste omkring 150.000.000 kroner, at hente væk fra Premier League-storklubben Arsenal.

Læs også: UEFA advarer PSG: I bryder reglerne!