Arsenal-spilleren Hector Bellerin har indrømmet, at han savner i familien i Spanien, som han har været væk fra i mange år. Hans udtalelser har givet ilt til flammerne i bålet og spekulationerne om hans tilbagevenden til Barcelona forsætter. Læs hele historien her. 

Af David Paris 

Arsenal-spilleren Hector Bellerin kom til Emirates Stadium i 2011. Dengang var han 16 år. Han familie flyttede i første omgang med ham, men da han var faldet til og da han, to år senere, som 18-årige, fik debut på førsteholdet, rejste familien hjem og han har siden været uden forældre, søskende og lignende.

Dengang, i 2011, kom han fra Barcelona, hvor han ellers gik en lys fremtid i møde. Arsenal-træneren Arsene Wenger så dengang et stort potentiale i højrebacken, og så måtte Wenger frem med tegnebogen.

I dag er Bellerin for det meste en del af startelleren på London-mandskabet, der for første gang i 19 år, ikke kvalificerede sig til Champions League-gruppespillet næste sæson. Bellerin er desuden målt til den hurtigste spiller hele Premier League.

Til det engelske medie London Evening Standard fortalte han følgende om sin hjemve:

“Jeg kan lide, og vil dele disse gode øjeblikke i mit liv med dem (familien, red.) . Alt er sværere, hvis de ikke er med dig. Min familie bosatte sig her hos mig, men nu har været nødt til at vende tilbage til Barcelona. Nu har jeg en hårdere tid, fordi jeg er en meget familieorienteret person, jeg er meget afhængig af dem, og det er en kæmpe udfordring og forhindring at være uden dem.”

På grund af netop disse udtalelser, er spekulationerne om, at han kunne være interesseret i en fremtidigt skifte tilbage til Spanien, blusset op igen. Måske han kunne erstatte Barcelonas nuværende højreback, Sergio Roberto, der i denne sæson er blevet omskolet til netop højreback fra central midtbanespiller.