Arsenal tager senere i dag i mod titeludfordrerne fra Man City i en meget vigtig kamp for begge hold. Kampen om de fire øverste plader i ligaen spidser til og begge hold trænger til en sejr. 

AF KRISTIAN PARIS 

Det har fået Arsenal kantspiller Alex Iwobi til at gå offentlig og uddybe de to områder, hvor han mener, at holdet skal forbedre sig. Læs dem herunder.

Kantspilleren fortæller, at holdet arbejder på deres aggresivitet i nærkampene og defensive døbolde. To områder, som kantspilleren ser skal forbedres forud for Premier League topbraget senere i dag.

‘The Gunners’  er blevet kraftig kritiseret efter deres 3-1  nederlag til WBA for to uger siden. Kampen begyndte ellers godt, og Arsenal angrebsstjerne Alexis Sanchez scorede det første mål til 1-0. Herefter gik det dog ned ad bakke, og to mål på hovedet af WBAs forsvarer Craig Dawson, begge efter hjørnespark. Et mål af Hal Robson-Kanu slog Arsenals nederlag definitivt fast.

De mangler fra holdet er blevet retsmæssigt kritiseret, og London-klubben mangler ofte passion. Det mener kantspiller Iwobi, at klubben kun bliver stærkere af og vil komme styrket ud til kampen senere. Kritik gør dem kun stærkere, uddyber han.

FBL-ENG-PR-ARSENAL-HULL

“Vi arbejder faktisk virkelig hårdt på at forsvare os mod dødbolde.” forklarede Iwobi i et interview med The Sun. 

“Ja, vi havde den aggression som West Bromwich havde i vores opgør, og det er noget vi bestemt stadig arbejder på.” 

Iwobi indrømmede også, at Arsenal skal vindene fansenes tillid tilbage, og ikke tænke så meget på det meget medie omtalte trænerskifte, som mange mener er klubben forestående.

“Hvis fansene hader mig, så hader de mig. Det kan jeg ikke gøre noget ved, men det kan jeg gøre, er at give mig selv 100 % hver eneste gang,” forklarede Iwobi, der mener, at man altid skal lytte til fansene.