Arsenal står over for en stor skadeskrise og et stort problem, når de i morgen møder CSKA Moskva i den første Europa League kvartfinale kamp. 

AF KRISTIAN PARIS

Det forlyder nemlig at klubbens eneste tilgængelig angriber, Danny Welbeck også er blevet skadet og ikke forventes at kunne spille i morgen.

Welbeck blev skiftet ind i klubben 3-0 sejr over Stoke i weekendens Premier League runde. Siden da har manager, Arsene Wenger, bekræftet via klubbens officielle hjemmeside, at det var en indskiftning som var nødvendig, og at han ikke kunne spille fordi han har ondt i ryggen.

Den nyindkøbte Pierre-Emerick Aubameyang kan ikke spille fordi han tidligere har spillet kampe for Dortmund i UEFA turneringen, Champions League, og de nu også er med i Europa League, fordi de blev treer i deres gruppe.

 (Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images)

Det betyder, at Wenger kun har angriberen Alexandre Lacazette tilbage. Den tidligere angriber fra Lyon, der netop er vendt tilbage fra en knæskade, scorede sit første mål for klubben siden januar i weekenden – godt nok på straffe.

Dog har den franske manager, at han ikke tør at lade landsmanden starte inde i kampen, i frygt for at, han kunne blive skadet igen, eller skaden kunne vende tilbage.

“Han har været ude i to måneder, og selvom han har arbejdet hårdt, mangler han lige det sidste. Til træning ser han skarp ud, men hvor lang tid kan han klar i en kamp? Jeg tror ikke han er klar endnu. Måske om en kamp eller to.” forklarer den franske manager, der hente landsmanden som klubben dyreste indkøb i sommers.

I stedet kunne Wenger give Eddie Nketiah sin startellever debut. Den 18-årige spiller er blevet skiftet ind fem gange, men har endnu ikke scoret et mål endnu.