Den tyske Arsenal-stjerne Mesut Özil rygtes endnu engang væk fra Emirates Stadium. Ifølge tyrkisk medie er der stor interesse i Arsenal-stjernen fra den italienske storklub Inter Milan.

Af Lasse D. Drescher

Den tyske Arsenal-stjerne Mesut Özil rygtes fortsat væk fra den engelske storklub. Det tyrkiske medie Turkish Football skriver nu at der er stor interesse i Mesut Özil fra Serie A-storklubben Inter Milan.

(Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Mesut Özil er en af Arsenals vigtigste spillere, når altså tyskeren er skadesfri og i spilhumør. Det har dog ikke været sådan for Özil i den seneste periode. Derfor er der tvivl om hvor vidt Arsenal bør beholde Özil, eller om de bør sælge ham til januar.

Arsenal og Mesut Özil har endnu ikke formået at nå til enighed, om en forlængelse af tyskerens kontrakt. Derefter har der været en masse snak om at Mesut var utilfreds hos Arsenal, det er formentlig grundet problemerne med kontrakten forventer mediet.

Mediet skriver understreger samtidig at Inter Milan har været ude, og bekræfte at de har interesse i Mesut Özil. Der har tidligere været interesse i Mesut Özil fra Premier League-storklubber, men det forventes kun at være Inter på nuværende tidspunkt.

Turkish Football melder samtidig intet om hvad Arsenal-stjernen formentlig kommer til at koste. Men det bliver på ingen måde billigt, eftersom at Mesut Özil er en af Arsenals største nuværende stjerner.

Den tyske midtbanespillers historie

Den 28-årige tysker spillede i Bundesligaen i perioden 2006 til 2010. De to første sæsoner var Mesut Özil hos Schalke, og de sidste to befandt tyskeren sig hos Werder Bremen. I 2010 skiftede Mesut så til den spanske storklub Real Madrid.

Özil spillede lige over 100 kampe for Real Madrid, i perioden 2010 til 2013. Siden 2013 har Mesut Özil så spillet for Premier League-storklubben Arsenal.  Nu forventes det jo dog at Mesut Özil formentlig kan være på vej væk fra Emirates Stadium.

Læs også: Chokerende: Sådan så bilen ud efter Agüeros alvorlige uheld