Arsenal-stjernen Laurent Koscielny rygtes ifølge det engelske medie Independent, væk fra Emirates Stadium. Koscielny rygtes mod den franske Ligue 1-klub Marseille, som Koscielny samtidig har været fan af siden han var barn.

Af Lasse D. Drescher

Den 31-årige Arsenal-stjerne Laurent Koscielny rygtet ifølge Independent væk fra Premier League-storklubben. Der er ifølge mediet stor interesse fra en fransk klub. Det skulle være Ligue 1-klubben Marseille, som jagter Koscielny.

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Mediet skriver at Laurent Koscielny skulle have været fan af Marseille, da han var barn. Derfor mener mediet at et skfite til den franske klub, kunne have interesse for Laurent Koscielny. Det forventes samtidig at Arsenal kan tjene solide penge på et salg af Koscielny.

Franskmanden skiftede til Arsenal tilbage i 2010, for en overgangssum på omkring 70.000.000 kroner. Mediet forventer at Koscielny kommer til at koste ret meget, eftersom han er en af Premier Leagues bedste midterforsvarer.

Laurent Koscielny udtaler følgende til mediet Telefoot:

“Jeg har stadig en god kontrakt her hos Arsenal, jeg underskrev endda en forlængelse tilbage i november. Jeg er meget glad og tilfreds med den. Jeg har altid været Marseille-fan, lige siden jeg var barn. Men om jeg vil underskrive en konrakt med dem på et tidspunkt, det har jeg ikke overvejet så meget.”

Arsenal-kaptajnen Laurent Koscielny står ifølge mediet noteret for omrking 300 kampe for Arsenal, i løbet af hans tid siden skiftet til Emirates tilbage i 2010.

Læs også: PL: Disse klubber solgte flest sæsonkort – du gætter aldrig nummer 2!