Mesut Özil. (Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images)

Mesut Özil. (Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images)

Arsenals playmaker og stjernespiller Mesut Özil har bekræftet, at forhandlingerne med Arsenal om en ny kontrakt er på vej, og det er ikke givet, at han bare forlænger kontrakten.

Mesut Özil har stadig to år tilbage af kontrakten med Arsenal, og parterne har derfor god tid til at blive enige, men hvis dette ikke bliver tilfældet, så har den 27-årige tysker ikke problemer med at finde andre interessante steder at spille fodbold.

– Jeg har indtil nu ønsket at holde fokus på landsholdet, men nu kan vi fortsætte forhandlingerne. I fodbold kan man aldrig sige aldrig. Du ved ikke, hvad der vil ske. Jeg havde en god tid i Tyskland. Det var en masse sjov, siger Özil ifølge goal.com til den tyske avis Express.

– Til sidst (at flytte til USA, red.) ville være en mulighed. Jeg har det sjovt overalt. Mine fans ved, at jeg kan lide at tilbringe min ferie i Los Angeles, fordi byen inspirerer mig.

Mesut Özil er Arsenals dyreste spiller nogensinde, da klubben hentede ham for 42 millioner pund på transfervinduets sidste dag tilbage i 2013.