Under Emirates Cup i London, benyttes der ikke et helt normal pointsystem. Nuvel gives der stadigvæk tre point for en sejr, et point for uafgjort og nul point for nederlag, men holdene får også ét point for hver af de mål, de scorer.

(Photo by David Price/Arsenal FC via Getty Images)

Derfor stod Arsenal også med gode kort på hånden i forhold til at vinde Emirates Cup forud for gårsdagen finale mod Sevilla. The Gunners vandt nemlig lørdag 5-2 over Benfica, og det sikrede dem i alt otte point.

Sevilla derimod vandt kun 1-0 over RB Leipzig. Dette betød, at andaluserne skulle vinde med mindst to mål for at overhale Arsenal, og vinde finalen.

Sådan gik det dog ikke for det spanske mandskab, der blandt andet havde danske Michael Krohn-Dehli med fra start. Kampen endte dog med en sejr på 2-1 til Sevilla. Arsenal vandt dog Emirates Cup, fordi de scorede flest mål i turneringen.

Læs også: Premier League: Bookmakerne fastsætter odds – Manchester City storfavorit til at vinde titlen

Spanierne bragte sig foran i starten af 2. halvleg. En fri Joaquin Correa kunne kynisk afdrible Petr Cech og sende bolden i nettet. Efter en times spil fik Arsenal dog udlignet, idet Alexandre Lacazette scorede sit første mål på hjemmebane.

Sevilla dominerede 2. halvleg, og kom da også foran igen, kort efter udligningen, da Steven N’Zonzi elegant lagde bolden over i det lange hjørne. I den sidste tredjedel af kampen pressede Arsenal på for en udligning, men den kom ikke. Londonklubben kunne dog alligevel glæde sig over titlen på grund af pointsystemet.

Læs også: De 3 mest irriterende lyde i verden: Du gætter aldrig nummer 1!