Arsenal er lige nu i gang med at finde spillere, der kan forstærke klubbens nuværende førsteholdstrup. De gør det i håbet om at forbedre sidste sæsons præstationer og en af dem, der skal være med til det, er den græske midtstopper Sokratis Papastathopoulos. Egentlig bliver han bare kaldt Sokratis, hvilket man godt kan forstå på grund af hans umulige efternavn. 

Den 29-årige professionelle fodboldspiller kunne meget vel inden for et par dage blive præsenteret som ny Arsenal-spiller. Det skriver flere engelske medier, herunder The Telegraph og Goal.com.

Sokratis er i skrivende stund på kontrakt hos den tyske Bundesliga-klub Borussia Dortmund, og såfremt han skifter, så kommer han til at spille sammen med sin tidligere holdkammerat, Pierre-Emerick Aubameyang, der skiftede til netop Arsenal tilbage i januar-transfermarkedet i år.

Læs også: Græske tegn

Sokratis har været Dortmund-spiller siden 2013, hvor han kom til klubben efter et mindre gengembrud Werder Bremen. Han kategoriseres ikke som en topklasse midterforsvarer på nivea med Ramos og Hummels fx. Han er lige niveauet under, så spørgsmålet er om det overhovedet er det rigtige køb for The Gunners, som Arsenal også kaldes.

Udover Sokratis skulle højrebacken Stephan Lichtsteiner fra Juventus også være i Arsenals søgelys. Endnu en spiller, der ikke  har topklasseniveau. Lichtsteiner er 34 år og har ikke spillet regelmæssigt førsteholdsfodbold i Juventus det seneste halvandet år. Et mærkelig køb for mange – og lige så med Sokratis – der stilles faktisk spørgsmål ved om han overhovedet ville kunne indgå i startstopstillingen.