London klubben Arsenal har i denne sæson været genstand for adskillige rygter i de britiske medier. Manager Arsene Wenger har i sær været udsat, men nu kan den franske managers fremtid være på plads.

AF KRISTIAN PARIS 

Arsene Wenger forventes nemlig at skrive under på en ny to-årig aftale med Arsenal  i løbet af de kommene dage – uanset resultatet af aftenens FA Cup finale mod Chelsea.

The Mirror hævder også, at aftalen bliver offentliggjort tidligt i næste uge, og at det måske kan skabe voldsomme reaktioner blandt klubbens fans. En specifik minoritet blandt London klubbens fans er eftersigende så utilfredse med manageren, at de ønsker ham i klubben længere – på trods af, han altså har været i Arsenal i over 20 år.

The Gunners har i denne sæson – ulig de mange andre – ikke formået at kvalificere sig direkte til verdens fineste klubturnering, Champions League, en turnering som de har været en del af de sidste tyve år.

En ting, der formentlig får store konsekvenser for klubben, både økonomisk og sportsmæssigt.
For det første mister klubben en betydelig sum penge, der udbetales til alle, der skal spille Champions League næste sæson – heriblandt TV- og sponsoraftaler.

For det andet mister klubben stort terræn, når det kommer til at hente nye, bedre spillere. Det bliver svært at tiltrække de helt store stjerner, som Sanchez og Özil, når der ikke er udsigt til Champions League.

 (Photo by James Baylis – AMA/Getty Images)

Men, et bestyrelsesmøde efter FA Cup finalen vil afgøre franskmandens fortsatte virke i klubben, men ifølge The Mirror er klubben allerede nu ved at forberede sig på en tid efter Wenger, hvis ikke det lykkedes klubben at forlænge med den 67-årige franske manager.

I aften gælder det så FA Cup finalen mod Chelsea…