Wenger er mere end opsat på at vinde – eller i hvert fald komme højere op end sidste sæson – dette års Premier League. Klubben er for første gang i næsten to årtier ikke med i Champions League og det skal der  naturligvis laves om på i denne sæson. 

AF KRISTIAN PARIS

Det betyder selvfølgelig også flere nye ansigter i klubben. Måske endda nogle, der kan være i London i mange år fremover – i hvert fald hvis man tror på de rygter som den britiske avis the Mirror skriver om.

Det hævder nemlig, at The Gunners har sinde at hente en af Tysklands meste lovende unge spillere, Leon Goretzka, hvis kontrakt med den tyske Bundesliga-klub Schalke 04, udløber næste sommer.

I følge avisen vil Wenger  og co. tilbyde den blot 22-årige unge spiller en kæmpe kontrakt for at lokke ham væk i fra Tyskland og i stedet til den engelske hovedstad.

Dog skriver mediet også, at Arsenal vil stå over for massiv modstand i kampen for den unge tyskers underskrift. Storklubber som Bayern München, Barcelona, Man City, Man Utd, Liverpool og Chelsea meldes også interesseret i den unge spiller.

. (Photo by Dean Mouhtaropoulos/Bongarts/Getty Images)

Flere medier hævder dog, at Schalke midtbanespillere foretrækker at komme væk fra hjemlande Tyskland, hvorfor Arsenal har ret gode chancer alligevel.

Goretzka selv kom til Schalke i 2013 fra VfL Bochum og har siden dengang spillet hele 125 kampe for klubben og lavet 16 mål og 13 assists yderligere. Hans nøgleegenskaber er stort løbepensum, aggresivitet og pasningssikkerhed.

Hvis midtbanespilleren vælger at spille sin kontrakt med Schalke ud og skifte til Arsenal til sommer, kommer han til en rigtig tysker klub. Stjerner som Özil, Mustafi og Mertesacker er allerede i klubben sammen med hans tidligere holdkammerat, Sead Kolasinac.