Af David Paris 

Liverpool-træner Jurgen Klopp er sikker på, at han kan få mere ud af nyindkøbet Alex Oxlade-Chamberlain end Arsenal-træner Arsene Wenger gjorde i Arsenal. Den tyske træner er nemlig sikker på, at den engelske fløjspiller kan score mange flere mål end han har gjort hidtil i sin karriere. Oxlade-Chamberlain kom til Merseyside-klubben i sommers for cirka 35 millioner pund, svarende til i omegnen af 300 millioner danske kroner. Han kom fra Arsenal og havde scoret 20 mål i ialt 198 kampe for The Gunners, som klubben også kaldes.

24-årige Oxlade-Chamberlain kan dog meget mere end det. Det mener Jurgen Klopp, ifølge det engelske medie The Telegraph. Han siger, at Wenger havde en tendens til at ignorere Oxlade-Chamberlain, når der skulle scores mål, fordi han havde spillere som Mesut Özil og Alexis Sanchez foran mål.

Efter seks år er Oxlade-Chamberlain skiftet væk fra London-klubben. Måske får han succes i Liverpool. (Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Efter nu cirka et halv år med den engelske landsholdsspiller er Klopp endnu mere sikker på, at Oxlade-Chamberlain har en gemt egenskab i sig. Nemlig at score mål. Klopp siger:

“Jeg synes, at den største forbedring Oxlade-Chamberlain har lavet er, at han er blevet mere selvsikker foran mål og han kommer frem til mange flere chancer end før hen. Det er helt vildt, at han ikke er blevet sat længere frem, tidligere i hans karriere. Hvis du kigger på Arsenals kampe med Oxlade-Chamberlain spillede han jo altid en defensiv kant.”

“Han har fået mere ansvar og det betyder, at han er nødt til at være involveret i flere situationer, flere bolde, på banen. Lige nu går det godt og det skal det fortsat gøre. “

Til samme medie fortalte Klopp også, at forsvarsspilleren Joel Matip er ude med en skade i kampen mod Arsenal på fredag i Premier League.