Arsenal har haft problemer i denne sæson, og rygterne om de store stjerner som Özil og Sanchez’ fremtid er meget usikker. Ligeledes er manager Arsene Wengers fremtid også usikker, og der har været rygter om, at franskmanden vender tilbage til hjemlandet efter sommerferien. 

AF KRISTIAN PARIS

Den centrale midtbane er et stort mysterium og har bestemt førsteprioritet for manager Arsene Wenger. Derfor vil klubben også forsøge at forstærke sig på den plads, når transfervinduet åbner igen. De vil lede efter en spiller, der kan bringe noget dybde og noget styrke til den centrale del af banen.

​The Gunners har ifølge the Mirror, overvåget Udineses 21-årige central midtbenspiller Jakub Jankto i over et år nu, og det rygtes, at klubben angiveligt nu er klar til at lægge et bud på bordet. Tjekken har ifølge hans kontrakt en frikøbsklausul på sølle 60 millioner danske kroner. Et bud, der bestemt ikke er noget problem for en storklub som Arsenal.

Udinese Calcio v US Citta di Palermo - Serie A

Da den schweisiske landsholdsspiller Granit Xhakas debuts ikke har været tilfredsstillende og Jack Wilshere er udlånt har det i denne sæson været trængt med præstationer på den centrale midtbane i London klubben.

Wilshere, der derimod ventes hjem til sommer, efter en fantastisk god sæson i Bournemouth, vil alligevel levere en vis bredde til truppen.

Efter Jankto blev en af del af førsteholdet i det italienske sidste september har han været en pålidelig stamspiller på holdet.

Den tjekkiske landsholdsspiller har formået at levere tre mål i de sidste fire kampe i Serie A, hvilket beviser, at han bestemt har sans for mål, selvom han er lidt længere tilbage på banen end normalt.

Igennem hele sæsonen har Jankto leveret fem mål for den italienske klub.