Den 34-årige franske højreback Bacary Sagna rygtes tilbage, til en klub hvor han tidligere har spillet. Det er Premier League-storklubben Arsenal, som muligvis godt kan bruge Sagna som reserve for Bellerin.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Daily Star skriver at Arsenal måske kan hente en gammel kending til klubben, i løbet af den nærmeste fremtid. Det er den 34-årige højreback Bacary Sagna som muligvis kan komme tilbage til Arsenal.

(Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Den franske højreback har ikke kontrakt med Premier League-klubben Manchester City længere, og derfor skal Sagna finde en arbejdsgiver. Såfremt at den franske højreback ønsker at fortsætte fodboldkarrieren.

Bacary Sagna forlod tilbage i 2014 Emirates Stadium, for at skifte til Premier League-storklubben Manchester City. Hos Manchester City kæmpede Bacary Sagna om pladsen på højreback, med argentineren Pablo Zabaleta.

Hård konkurrence for franskmanden hos Arsenal

Daily Star skriver samtidig at såfremt Bacary Sagna skriver under med Arsenal, så bliver det formentlig ikke som førstevalg. Det bliver også en meget hård konkurrence Bacary Sagna møder, i den spanske højreback Hector Bellerin.

Hector Bellerin er førstevalg, og det er også forståeligt. Den spanske back er ifølge mange blandt verdens bedste højrebacks, og derfor forventes det blot at Sagna kan blive en reserve såfremt han skriver under med Arsenal.

Læs også: Trøjesællerter: Disse 20 stjerner har solgt flest trøjer