I morgen tørner Liverpool og Arsenal sammen i Premier League. Kampen spilles på Anfield kl. 18:30. En kamp, der for begge hold, kan får afgørende betydning for, om holdene slutter i den eftertragtede top 4. 

AF KRISTIAN PARIS

Sadio Mane vs Nacho Monreal

Mané har uden diskussion været Liverpool helt store helt i denne sæson. Det et intet tilfælde, at Klopps mandskab havde en forfærdelig tid, da kanten var på tur med Africa Cup of Nations.

Arsenals manager Wenger har farvoriseret Kieran Gibbs, som den venstre-back på London holdet, men lige nu, ser det ud til, at Monreal starter mod Liverpool.

Mane kommer helt sikkert til at volde spanieren problemer med hans kyniske afslutning, der har ført ham til 11 liga mål i denne sæson.

Alexis Sanchez vs Joel Matip & Dejan Lovren

Wenger vil endnu en gang sætte sin lid til, at det er chileneren Sanchez, der skal score målene for London-klubben.

Angriberen har faktisk i denne sæson scoret hele 17 liga-mål i kølvandet på hans position ændring; fra kant til angriber, hvilket har holdt både Olivier Giroud og Lucas Perez på bænken.

Liverpools midterforsvarer Joel Matip og Dejan Lovren forventes at starte som makkere i forsvaret. Det er derfor og deres primære opgave at forhindre chileneren i at blomstre på banen, og det bliver helt sikkert en afgørende faktor for, hvem der løber med sejren.

Brug piletasterne til at komme videre…