Første semifinale i årets FA Cup blev i dag spillet, og det ser ud til, at London klubben Chelsea kan se sig selv finalen på Wembley. Hvem de skal møde der er endnu uvist og det bliver først afgjort i morgen, når Man City støder ind i Arsenal. Her er de bedste spillere fra de to hold. 

AF KRISTIAN PARIS 

MÅLMAND : ​Petr Čech (Arsenal)

Liverpool v Arsenal - Premier League

J,a City har ikke rigtig nogen særlig god målmand på posten i år, og Cech har bare holdt sit høje niveau – også efter skiftet til Arsenal fra Chelsea.

9. CB : Laurent Koscielny (Arsenal)

Arsenal v West Bromwich Albion  - Premier League

Koscielny er uden tvivl en af de bedste midterforsvarere i ligaen og det har han slået fast igennem adskillige sæsoner i det engelske. Blev derudover købt for omkring kun 100 millioner danske kroner i franske Lorient.

CB : Vincent Kompany (Manchester City)

Southampton v Manchester City - Premier League

Kaptaj Vincent Kompany er en af de bedste spillere i Manchester Citys forsvar i rigtig mange år. Blot indtil han er skadet igen, hvilket formentlig holder ham ude i mindst nogle uger. En skam for han er ellers velspillende på trods af alderen, der trykker.

Kantspiller : Alexis Sánchez (Arsenal)

Arsenal v West Ham United - Premier League

Hans positionsskifte til frontangriber pladsen i stedet for Olivier Giroud har kun fået ham til at score flere mål. Desuden er han en af de eneste Arsenal spillere, der virkelig har leveret i denne sæson.

Angriber : Sergio Agüero (Manchester City)

Southampton v Manchester City - Premier League

Konstant en af Premier Leagues top fire målscorer og det har han været siden han kom til Manchester for seks år siden. Derudover er han en af de bedste angribere i verden og på trods af ankomsten af Gabriel Jesus har han bestemt leveret en godkendt præstation i denne sæson.

Raheem Sterling (Manchester City)

Manchester City v Hull City - Premier League

Har været udsat for en del kritik efter hans sommerskifte fra Liverpool til City. Har alligevel formået at leve op til det store beløb, der blev betalt for ham, ligesom han så småt er ved at vinde fansenes hjerter.