I går blev et hæsblæsende opgør mellem Arsenal og Watford sluttet af med et mål efter 2 minutters overtid. Watford sikrede sig tre point over titelaspiranterne fra Arsenal og den helt store helt var Troy Deeney fra Watford, der scorede et mål i kampen. Efter kampen fortæller han dette til den engelske avis The Telegraph. 

Af David Paris 

Watford har gang i en forrygende sæson; inden kampen mod Arsenal i går, havde klubben 12 point i otte kampe og de lå lige ud den for pladserne, der giver adgang til europæisk fodbold. I går mødte de så titelaspiranterne fra Arsenal og de så først ud til at blive en dårlig omgang fodbold. Per Mertesacker headede The Gunners på 1-0, men som de mange andre gange før, formår Arsenal ikke at lukke kampen trods mange store chancer.

1-1 stod det så på et tilfældigt straffe-spark. Målscoreren var ingen andre end anfører Troy Deeny og så var der gang i hjemmepublikummet, der øjende tre point og en plads i top fire med en sejr over Arsene Wengers mandskab. Drømmen blev en realitet, da den tidligere United-midtbanemand Tom Cleverly i to minutters overtid gjorde det onde mod London-klubben.

Wenger fortæller følgende om kampen: “Vi missede mange chancer for at lukke kampen. Ved 1-1-målet var der ingen grund til panik. Ved deres andet mål, mener jeg, at vi kun kan kigge på os selv og hvad vi kunne have gjort anderledes. Målet kunne have kommet tidligere end i overtiden. Så vi var også heldige på det punkt.”

(Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Målscoreren Deeney udtaler følgende til det engelske medie The Telegraph:” Jeg ved, at ikke er specielt teknisk god, men hvis du vil have mig til  kæmpe, så gør jeg det og jeg vil vinde hver gang. Hver gang jeg spiller mod Arsenal, siger jeg til mig selv, at jeg skal score og jeg glæder mig til at se, hvordan de reagerer,” sluttede Deeney, der også slog fast, at han mener, at Arsenal en en flok kujoner.