Sagaen om den engelske landsholdsspiller Jack Wilshere er noget specielt. For bare få år tilbage blev han spået en fremtid som en af de kommende superstjerner på niveau med Xavi og Iniesta fra Barcelona. 

AF KRISTIAN PARIS

Men skader… mange skader… gjorde livet sur på det unge talent, og han nåede aldrig det niveau han en gang blev spået.

Nu ser det ud til, at Arsenal vil skille sig af med englænderen, der i sidste sæson blev lånt ud til Premier League kollegerne fra Bournemouth. De vil dog ikke tilbyde englænderen en permanent kontrakt, og det betyder, at Wilshere skal ud og finde sig en ny arbejdsgiver.

For det forlyder også, at Wenger heller ikke har i sinde at bruge Wilshere i den kommende sæson, hvorfor de gør klogt i at sælge ham nu, eftersom hans kontrakt udløber næste sommer.

(Photo by Christopher Lee/Getty Images)

Derfor er det godt, at den italienske Serie A-klub AC Milan angiveligt er interesseret i den tidligere landsholdsspiller. Det skriver Corriere dello Sport.

Selvom italienerne med deres nye ejere allerede har hentet hele syv nye spillere, er de alligevel på udkig efter en offensiv midtbanespiller.

Hans lejemål sidste sæson gjorde kritikerne  – og de eventuelle bejlere – opmærksomme på nogle af de kvaliteter han trods alt stadig besidder.

Men AC Milan er ikke alene om at bejle til englænderen. Serie A-rivalerne Sampdoria og Roma har ligeledes meldt deres interesse i Wilshere, der nu har hele tre muligheder i det varme støvleland.

Og med kun et år af tilbage af sin kontrakt er Wilshere heller ikke særlig dyr, hvorfor alle tre klubber vil kunne finansiere et køb af spilleren.