Transfervinduet for Premier League-klubberne er lukket, men det betyder ikke, at klubber rundt omkring i verden ikke kan handle spillere fra den bedste engelske række. Det er tilfældet med Hoffenheim, der har set sig varm på et Arsenal-wonderkid. Der er tale om den kun 18-årige offensiv spiller Reiss Nelson.

Ifølge flere medier skulle han nemlig være på vej væk fra Emirates Stadium i Nordlondon – og dermed forlænger han altså ikke den kontrakt, der udløber med klubben næste sommer. Det skriver blandt andet Goal.com.

Nelson er uden kontrakt næste sommer, og det betyder at klubben skal sælge deres Arsenal-wonderkid denne sommer, hvis de vil have penge for ham. Træner Unai Emery har udtrykt et ønske om at beholde den unge talentfulde spiller, men ifølge førnævnte medie, så skulle dette altså ikke være nok til at holde ham i klubben.

Foran Nelson i køen til de offensive pladser står blandt andet Alex Iwobi og Danny Welbeck. Af den grund regner teenageren altså ikke med meget spilletid. Også selvom man er udråbt til Arsenal-wonderkid og har fået en stor fremtid af samtlige eksperter i England. Skifter Nelson til Bundesligaen og midterholddet Hoffenheim, vil han helt sikkert få masser af spilletid. Og det bliver altså på førsteholdet og på seniorniveau. Noget, der kan give hans karriere et skub i den rigtige retning.

 

Nelson siger:

Da jeg skrev under på kontrakten, så havde jeg et mål. At få min debut. Det har jeg fået nu. Og jeg spillede 15 kampe sidste sæson. Det er dejligt. Men jeg har ikke været en del af truppen denne sommer. I hvert fald ikke de spillere, der spiller kampe. Og det vil jeg lave om på. Om det bliver ved et skifte ved jeg ikke. Men nu må vi se. Jeg lover intet.”