Arsenal har lige fået deres anden signing i hus, og det var ikke uden konkurrence fra de andre topklubber. Arsene Wenger snuppede ham nemlig, lige for næsen af både Manchester City og Chelsea.

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 01: A rememberance poppy is displayed next to the Arsenal logo ahead of the Barclays Premier League match between Arsenal and Burnley at Emirates Stadium on November 1, 2014 in London, England. (Photo by Julian Finney/Getty Images)
Spilleren som Arsenal har fået fat i er nigerianske Kelechi Nwakali.
Den kun 18 årige angriber imponerde under U17 VM, og derefter indledte Arsenal, Chelsea og Manchester City  jagten på den hurtige angriber. Arsenal trak det længste strå, og  sikrede sig for nogle få timer siden officielt deres nye angriber.

Han er nok ikke den kæmpe stjerne som mange Arsenal fans har ventet på. Transfersummen er endnu ikke offentliggjort, men det er højst sandsynligt et 2 cifret millionbeløb.

Under U17 VM var Kelechi Nwakali anfører for det nigerianske mandskab, det blev til 3 mål på 7 kampe for den hurtige og finurlige angriber.

Kelechi Nwakali er nok ikke en erstatning for de angribere der tidligere har været rygtet til Arsenal, såsom Embolo og Vardy, men blot et talent Arsene Wenger tror på kan løfte “The Gunners” spil om nogle år.

496328052