Hvis du kender Wenger ved du også, at han er den slags manager, der er god til at spotte ungt talent og gøre det til store verdensstjerner. Franskmanden har udset sig endnu et talent. 

AF KRISTIAN PARIS 

Arsenal ser ud til at se fiasko i deres langvarige jagt på KAS Eupens angriber Henry Onyekuru, eftersom den 20-årige nigerianske landsholdsspiller ikke er overbevist om at spille fast for London klubben hvis han skifter.

Han siger nemlig offentligt, at han ikke ønsker at sidde på bænken, da det bremser hans spil og udvikling.

 

 

Men alligevel rygtes det, at the Gunners er favoritter til at hente angriberen, der kæder ham sammen med et skifte væk fra den belgiske klub Eupen for omkring 70 millioner danske kroner.

Men det er endnu ikke sikkert, efter adskillige klubber også er interesserede i den unge angriber og med hans seneste udtalelser kan det godt gå hen og blive et problem for Arsenal og Wenger.

 “Det vigtigste for en spiller er spilletid. Jeg er stadig ung og har en lang karriere foran mig. Men lige nu er jeg nødt til at spille. ” fortalt Onyekuru til nationalt Nigeriansk TV.

 

“Men agent er i kontakt med klubber i the Premier League, Bundesligaen og den franske liga. Hvis de accepterer mine vilkår, vil jeg træffe en beslutning. ” tilføjede han.

“Det handler ikke bare om at komme til en stor klub og sidde på bænken. Det er ikke godt for mig, eller blive lånt ud til en klub, hvor jeg ikke vil spille – eller have svært ved det. Pengene kan komme senere, men lige vil jeg bare forbedre mit spil, ikke bare spille for en stor klub. ” 

Og Onyekuru har nok ikke helt så mange chancer for at få spilletid i London hos Wenger. Især ikke efter klubben ligger inde med verdensklasse angribere som Sanchez, Giroud og Lucas Perez, der dog ser ud til at forlade klubben bare et år efter han kom til England for 170 millioner fra Deportivo La Coruna.