WATFORD, ENGLAND - AUGUST 27:  Arsene Wenger, the Arsenal manager looks on during the Premier League match between Watford and Arsenal at Vicarage Road on August 27, 2016 in Watford, England.  (Photo by David Rogers/Getty Images)

WATFORD, ENGLAND – AUGUST 27: Arsene Wenger, the Arsenal manager looks on during the Premier League match between Watford and Arsenal at Vicarage Road on August 27, 2016 in Watford, England. (Photo by David Rogers/Getty Images)

Arsène Wenger har netop sendt Jack Wilshere på lejeophold i Bournemouth, men hans Arsenal-karriere er langtfra ovre, forsikrer Wenger. Han spår endda Jack Wilshere til at blive Arsenal-manager på et tidspunkt.

Jack Wilshere har været i Arsenal, siden han var 9 år, men med to år tilbage af kontrakten og et år, hvor han er lejet ud til Bournemouth. Så kunne man godt tro, at det var begyndelsen på enden for Jack Wilshere, der har været hårdt plaget af skader.

Det bliver dog ikke tilfældet, siger Arsène Wenger. Han forudsiger endda, at Jack Wilshere i fremtiden bliver Arsenal-manager.

– Det er sikkert, at han en dag vil være i mit sæde. Han har en rigtig fodboldhjerne og forstår fodbold. Du ved virkelig, det er i hans gener, siger Wenger til The Mirror.

– I fremtiden ser jeg ham selvfølgelig i denne klub. Han vil bruge hele sit liv i fodbold, han er en fodboldmand.

Arsène Wenger fortæller også, at Jack Wilshere får en ny langtidskontrakt i december, der sikrer, at han bliver i Arsenal.

Jack Wilshere kommer i den kommende sæson til at spille for Eddie Howe, der også er blevet sat i forbindelse med Arsenal-jobbet som en mulig efterfølger for Arsène Wenger, hvis kontrakt udløber til sommer.

Tidligere har Jack Wilshere været lejet ud til Bolton fra Arsenal i 2010, da han var 18 år, hvor han skulle prøve kræfter med sit talent i Premier League.