BRADFORD, ENGLAND - DECEMBER 11: Arsene Wenger the Arsenal manager looks on during the Capital One Cup quarter final match between Bradford City and Arsenal at the Coral Windows Stadium, Valley Parade on December 11, 2012 in Bradford, England. (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

BRADFORD, ENGLAND – DECEMBER 11: Arsene Wenger the Arsenal manager looks on during the Capital One Cup quarter final match between Bradford City and Arsenal at the Coral Windows Stadium, Valley Parade on December 11, 2012 in Bradford, England. (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Arsène Wenger har nu været i Arsenal i 20 år, og han fortæller forud for opgøret mod PSG, at han har haft muligheden for at forlade Arsenal til PSG flere gange.

Det har dog ikke været aktuelt for Arsène Wenger at forlade Arsenal, da han elsker at være i klubben.

Til spørgsmålet om, hvorfor Wenger har afvist PSG flere gange svarede han, at han elsker livet i Arsenal, og han kunne ikke tænke sig at være et andet sted.

– Fordi jeg elsker, hvor jeg er. Jeg kender godt ejerne (af PSG, red.), men jeg føler altid, at jeg er loyal over for Arsenal. Jeg synes det er en klub, der har de kvaliteter, jeg elsker, og det er derfor, siger Wenger ifølge ESPN på Arsenals pressemøde forud for kampen mod PSG.

Arsenal vandt weekendens kamp mod Southampton, hvor den franske manager gav debut til to nye spillere i klubben, som er Lucas Perez og Shkodran Mustafi.

– Jeg føler, at de begge mangler kamptræning. De blev lidt overraskede over tempoet i Premier League, men det vender de sig til. Jeg synes, at det var bedre i anden halvleg. De virkede en anelse tynget af nerver, men også det blev bedre i løbet af kampen, sagde Arsene Wenger på pressemødet efter kampen.

Det forventes, at Shkodran Mustafi starter inde for Arsenal igen mod PSG, mens Lucas Perez’ plads er truet af Olivier Giroud, der kommer tættere og tættere på kampformen, siger Wenger også på Arsenals pressemøde.