Arsene Wenger skal have fat i den helt store pengepung hvis han ønsker at hente en af de største stjerne i den italienske Serie A-klub AC Milan, når transfervinduet åbner om to ugers tid. 

AF KRISTIAN PARIS

Man kan ikke sige, at den forgangne sæson har været den bedste for Arsene Wenger og The Gunners. Franskmandens fremtid har været en smule usikker den seneste tid, ligesom klubben største stjerner, Mesut Özil og Alexis Sanchez, har været på vej væk fra London i noget tid nu.

Men nu er Arsenal angiveligt meget opsat på at hente en af Premier League rivalernes førsteprioriteter på transfermakredet. Everton har nemlig længe haft et godt øje til AC Milans unge kantspillet M’Baye Niang.

Merseyside klubben ser ud til at have fået en aftale med Niang på plads – transferen lyder på 135 millioner. Men alligevel slår flere medier fast, at Niang faktisk ikke er til lægetjek i Everton, men nærmere på ferie. Det bekræfter spillerens instagram profil.

AC ChievoVerona v AC Milan - Serie A

Derfor er, ifølge Hertfordshire Mercury, Arsenal kommet ind i jagten på det unge talent. Niang, der den seneste sæson har været udlån til Watford, men med blandet succes.

Den 22-årige spiller fik kun meget få minutter i det halve år han tilbragte i England under Walter Mazzarri, hvilket er grunden til, at klubben har besluttet ikke at lave en permanent aftale med spilleren.

FBL-ENG-PR-CHELSEA-WATFORD

Det rejser selvfølgelig spørgsmål om hvorvidt Niang er god nok til Arsenal og i det hele taget Premier League, men Wenger rygtes angiveligt meget interesseret i den unge spiller.

Watford, der højst sandsynligt ikke henter Niang er modsat blevet kædet sammen med spillere som Lazar Markovic, Nicholas Pepe og Allan – sidstnævnte fra Brasilien.

​​