På trods af, at Arsenal-manageren Arsene Wenger er under et stort pres, har han alligevel overskud til at snakke om næse sæson. Han bekræfter nemlig, at han ikke har intentioner om at forlade London-klubben i den aller nærmeste fremtid. 

Af David Paris 

Franske Arsene Wenger fortæller til mediet beIN Sports, at han ikke har tænkt sig at forlade trænersædet i London-klubben Arsenal, hvor han de seneste 20 år allerede har siddet. Dette gør ham til den længst sidden manager i Premier League lige nu.

På grund af manglende resultater i form af exit fra Champions League og FA Cup og manglende point i striden om det engelske mesterskab mod Tottenham og Leicester City, er han blevet betvivlet sin plads i spidsen for The Gunners, som klubben også kaldes.

Fast besluttet på at få et engelsk mesterskab til klubben

Selvom 66-årige Wenger i næste sæson, går ind i det sidste år af sin nuværende tre-årige kontrakt med klubben, er han fast besluttet på at få et længe ventet Premier League-trofæ til London.

LONDON, ENGLAND - MAY 24:  Arsenal manager Arsene Wenger before the Barclays Premier League match between Arsenal and West Bromwich Albion at Emirates Stadium on May 24, 2015 in London, England.  (Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images)

“Jeg er engageret og er ikke i tvivl om, at jeg vil være i klubben i næste sæson,” fortalte den franske manager og understregede samtidig, at kritikken er holdet er uberettiget.

“I løbet af sæsonen, har kritikken ikke helt været på sin plads, og når du kæmper for mesterskabet, især efter Tottenham-kampen, var kritikken uretfærdig, fordi vi har utrolig uheldig.

“Jeg gør mit bedste for klubben jeg elsker, og hvis jeg kan dele denne kærlighed med tilhængerne er det endnu bedre. Jeg vil være sikker på, at jeg gør mit bedste, og at jeg sætter min viden til rådighed for holdet,” sluttede Wenger.