AS Roma-legenden Francesco Totti har spillet hos den italienske storklub i 25 år. Totti bliver ifølge italiensk medie, tilbudt stor rolle i klubben når han stiller støvlerne på hylden.

Af Lasse D. Drescher

AS Roma-legenden Francesco Totti har endnu ikke afsløret om han tager en sæson mere, eller om han stiller støvlerne på hylden, når sæsonen når sin ende. Totti har så spillet 25 sæsoner, hos den italienske storklub. Der er ingen tvivl om at Totti er en legende, både hos AS Roma, men også generelt i fodboldmiljøet.

(Photo by Soare/NurPhoto via Getty Images)

AS Roma-præsidenten James Pallotta har ifølge Gazzetta dello Sport, afsløret at han sammen med Francesco Totti har snakket fremtidsplaner. Den italienske legende skulle have en fremtid hos AS Roma som direktør, hos AS Roma.

Kan Totti blive en god direktør?

Serie A-storklubben har ifølge det italienske medie tilbudt klublegenden Francesco Totti, en kontrakt som direktør i AS Roma. Kontrakten vil ifølge det italienske medie som udgangspunkt være en 6-årig aftale. Den kan jo så selvfølgelig gøres længere, såfremt Totti og Roma bliver enige om det.

Læs også: TOTW: Serie A runde 29