AS Roma-stjernen Kostas Manolas rygtes endnu engang væk fra Rom. Premier League-klubben Arsenal viser stadig stor interesse, i den velspillende græske midterforsvar.

Af Lasse D. Drescher

Mediet Telelombardia skriver at Premier League-storklubben Arsenal er meget tæt, på at kunne sikre sig en forstærkning til defensiven. Det er AS Roma-stjernen Kostas Manolas som i en lang periode, har været rygtet væk fra den italienske hovedstad.

(Photo: Getty Images)

Den velspillende græske midterforsvar vil ifølge mediet ikke forlænge hans kontrakt, med den italienske storklub. Det tyder derfor på at Manolas ikke ønsker, at fortsætte hos Serie A-storklubben.

Der er massere af år, endnu

Den 26-årige forsvarsspiller har kontrakt med AS Roma indtil sommeren 2019. Så derfor må det også understreges, at Manolas stadig har to sæsoner tilbage af sin kontrakt. Dog må man understrege at den 26-årige formentlig har mange år tilbage, af hans fodboldkarriere.

Telelombardia skriver samtidig at Kostas Manolas omkring 320.000.000 kroner, men det kan forventes at hans pris vil falde når kontrakten nærmer sig sin ende.

Læs også: LISTE: 3 hold der har været MEGET bedre