Aston Villa trøje

Aston  Villa er en af Premier Leagues ældste fodboldklubber. Klubben blev grundlagt helt tilbage i 1874. Aston Villa har hjemme i Englands anden største by, Birmingham, hvor de spiller deres kampe på Villa Park med plads til 42.682 tilskuere. Aston Villa har haft svært ved at følge med i toppen af Premier League i de seneste år. Tidligere var Aston Villa en del af toppen i England og de har blandt andet vundet hele 7 mesterskaber og 7 FA Cup titler.

Aston Villa har igennem mange år udviklet mange gode spillere. James Milner, Ashley Young og Stewart Downing er blot nogle af de spillere, som Aston Villa har købt og derefter udviklet yderligere. Idag rummer truppen også en række stjerner og store talenter. Christian Benteke, Gabriel Agbonglahor, Ron Vlaar, Fabian Delph og danske Jores Okore, er blot nogle af de gode spillere, der spiller for Aston Villa i øjeblikket.


Aston Villa hjemmebanetrøje

aston villaItalienske Macron er i øjeblikket Aston Villas trøjesponsor. Hjemmebanetrøjen er meget klassisk. Den er lavet i de klassiske Aston Villa farver – mørk rød farve og naturligvis lyseblå. Størstedelen af trøjen er lavet i den klassiske røde Aston Villa farve, mens ærmerne er lyseblå. Ned igennem den røde del af trøjen er der en række tynde lyseblå striber, som giver trøjen er meget elegant udtryk. Til hjemmebanetrøjen er der helt hvide shorts og lyseblå strømper med mørkerøde detaljer. Et super flot hjemmebanesæt, som du kan få med din yndlings Aston Villa spiller bag på – f.eks. danske, Jores Okore.

Du kan købe den her

Aston Villa udebanetrøje 14/15

Aston Villas udebanetrøje til denne sæson er også en klassiker. Hos Aston Villa har man normalt en udebanetrøje i hvid og rød hvert andet år, mens man de andre år har en udebanetrøje i en lidt anderledes farve. I denne sæson er den helt hvid med mørkerøde striber ned langs trøjen. Til udebanetrøjen er der mørkerøde shorts og hvide strømper med detaljer i en tilsvarende rød farve.