Af David Paris 

 

Atalanta-midtbanespilleren Bryan Cristante har sagt, at han rigtig gerne vil til Premier League at spille. Her kunne Manchester United være en mulighed, der er allerede har meldt deres interesse i spilleren. Han har, indtil videre i denne sæson, spillet 21 gange for Serie A-klubben med otte mål til følge. Særdeles godkendt for en spiller, der spiller på hans position på banen. Han er på lån fra Benfica i denne sæson, men faktisk kunne han allerede i januar skifte til den bedste engelske række.

Han koster, cirka 4 millioner euro, hvilket svarer til cirka 30 millioner danske kroner.

Hovedpersonen selv, Cristante fortæller til det italienske medie La Gazzetta dello Sport: ” Rigtig mange mennesker siger til mig: Premier League er det perfekte sted for dig. Og jeg er enige med dem. Ligaen er mere fysisk, der mange flere hårde tacklinger og fodbolden er mere direkte. Jeg kan faktisk virkelig se mig selv spille i den række.”

Midtbanespilleren har tidligere været en del af AC Milans ungdomsakademi og netop Milano-klubben har også meldt deres interesse i ham. Flere medier skriver dog, at The Red Devils, som Manchester United også kaldes, er blandt favoritterne til at sikre sig Cristantes underskrift.

Han siger også: “Jeg har også fået at vide, at der har været talentspejdere fra Chelsea ude og kigge på mig spille, men jeg har ikke fået nogen henvendelse. Premier League er en stor og god liga og det er en drøm for mig at spille der. Jeg tror jeg vil kunne gøre det godt. Lige nu går det dog godt. “

 

Cristante er 22 år og er i denne sæson udlejet til Atalanta for at prøve at slå i gennem i en større række end den portugisiske. I 2014 skiftede han til Benfica i Portugal og slog hurtigt sit navn fast. Nu er spørgsmålet så om han kan gøre det i en af de største ligaer i verden.