Atletico Madrid er angiveligt villige til at bruge over £40 mio. i et forsøg på at hente Diego Costa hjem til klubben.

LONDON, ENGLAND – MAY 27: Diego Costa of Chelsea celebrates scoring his sides first goal during the Emirates FA Cup Final between Arsenal and Chelsea at Wembley Stadium on May 27, 2017 in London, England. (Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Den 28-årige angriber er blevet suspenderet fra førsteholdet på Stamford Bridge, efter et skænderi med træner Antonio Conte og er efter sigende desperat efter et skifte til Spanien.

Costa har dog indtil videre denne sommer været på en forlænget ferie i Brasilien og er blevet kaldt tilbage af Chelsea for at få ham selv i en god kondition forud for et potentielt skifte.

Det er en situation, som passer Atlético Madrid vældig godt. De vil nemlig gerne hente ham tilbage til klubben – og har endda tilrettelagt en motions- og kostplan for den spansk-brasilianske angriber.

Der er dog et lille men. Atlético Madrid er nemlig stadig under en transferkarantæne, som FIFA har tildelt dem. Det betyder, at de ikke kan købe spillere før januar næste år.

Denne “mindre detalje” sætter Costas fremtid på standby, og efterlader Chelsea med en spiller, der ikke er i form, og en manager, der ikke ønsker ham i klubben.