Atletico Madrid-spilleren Kevin Gameiro rygtes ifølge et medie mod Tottenham. Den franske angriber forventes at skulle erstatte den noget skuffende hollænder, Vincent Janssen.

Af Lasse D. Drescher

Mediet Futnsoccer skriver at Premier League-storklubben Tottenham har stor interesse, i en af Atletico Madrids angribere. Det er den franske angriber Kevin Gameiro, som ifølge mediet rygtes væk fra den spanske hovedstad.

Den 30-årige franske Atletico Madrid-angriber har ikke fået det drømmeskifte til Atletico Madrid, som han formentlig havde håbet på. Derfor rygtes Kevin Gameiro væk fra den spanske storklub, og mod Premier League.

(Photo: Getty Images)

Mauricio Pochettino har ifølge Futnsoccer fulgt den nuværende Atletico Madrid-angriber i en længere periode. Mediet forventer at Pochettino vil hente Gameiro til Tottenham, som en erstatning for den skuffende hollænder Vincent Janssen.

Den unge hollanske angriber Vincent Janssen har ikke imponeret meget, hos Premier League-storklubben Tottenham. Derfor er det også forståeligt at Pochettino vil hente en bedre reserve til Harry Kane, til klubben.

Kan Gameiro blive en forbedring?

Vincent Janssen blev hentet til Tottenham, efter en fantastisk sæson hos den hollandske storklub AZ Alkmaar. Det har som de fleste er klar over, ikke gået helt som de håbede på hos Tottenham.

Det forventes at Kevin Gameiro kan blive hentet til Tottenham, ikke fordi han har haft en fantastisk sæson hos Atletico Madrid. Men fordi Gameiro har spillet på et højt niveau i flere år, og derfor kan der nemmere forventes gode resultater.

Læs også: De bedste spillere uden kontrakt til sommer: