Chelsea er sidste års engelske mestre og derfor er der naturligvis et pres på klubben i forhold til det igangværende transfermarked. Træner Antonio Conte skal ud og hente nye spillere for at forbedre den i forvejen, gode, trup. Han har allerede hentet et par stykker, men London-klubben burde langt fra være færdig. Læs her om en Atletico Madrid-angriber, der meget vel kunne være på vej til Stamford Bridge. 

Af David Paris 

Chelsea have offered Atletico Madrid forward  a five-year deal that would double his current salary, according to Don Balon.

Chelsea er forsvarende engelske mestre og såfremt de ønsker at forsvare den titel næste sæson, efter sommerferien, så skal træner Antonio Conte ud og hente forstærkninger til truppen på transfermarkedet. London-klubben har allerede sikret sig midterforsvareren Antonio Rudiger fra den italienske klub AS Roma, men målmand Willy Cabellero er blevet hentet hos ærkerivalerne fra Manchester City. Derudover har man også forbedret den centrale del af midtbanen med Monaco-spilleren Bakayoko.

Ifølge mediet Don Balon, så kunne Atletico Madrids angriber Yannick Carrasco meget vel være på vej til Stamford Bridge. Rygterne går på, at The Blues, som Chelsea også kaldes, skulle være klar på at fordoble Carrascos løn og samtidig tilbyde ham fem år i Premier League.

Muligheden for at skiftet rent faktisk bliver en realitet, er forholdvis stor, idet Chelsea ikke formåede at overbevise Romelu Lukaku om at Chelsea ville være bedre end Manchester United. I skrivende stund skulle repræsentanter fra Chelsea være i forhandlinger med Real Madrid-angriberen Alvaro Morata, mens såfremt den handel glipper, så kunne Carrasco været et godt bud på et supplement til spanieren Diego Costa i Chelsea-angrebet.