Atletico Madrid har bekræftet, at de har hentet kantspilleren Gelson Martins. Han ankommer på en fri transfer fra Sporting CP. 

Martins har ikke fået forlænget sin kontrakt med Sporting CP, der meget kontroversielt har skilt sig af med flere stjerner denne sommer. Der har være flere uroligheder i klubben, hvor kontroverser mellem klubbens præsident og spillerne har ført til flere fyringer og lignende.

Martins var tidligere denne sommer en del af Portugals VM trup, der var i Rusland. Han har skrevet under på en seks årig aftale med Atletico Madrid. Det betyder, at han bliver på Metropolitano indtil 2024.

Selvom det teknisk set er en fri transfer så har Madrid klubben indvilliget i at betale Sporting Cp omkring 100 millioner kroner. Den sum kan vokse til omkring 170 millioner kroner.

(Photo by Octavio Passos/Getty Images)

Oprindeligt fra Afrika

Han er faktisk fra øerne Cap Verde på vestkysten af Afrika, men spiller nu for Portugal. Han kom til Sportings akademi som 15-årig og blev førsteholdsspiller som 20-årig.

Martins sluttede sin karriere i klubben med 125 spillede kampe og 25 mål også. Han har derudover spillet 19 kampe for Portugals landshold på senior niveau. Faktisk har han også spillet på adskillige undomslandshold for netop Portugal.

Martins bliver Atletico Madrids femte handel denne sommer. Madrid -klubben har tidligere hentet spillere som midtbanespillere Rodri. Det er dog også blevet til kæmpe transferen med AS Monaco, der sikrede dem Thomas Lemar. I klubben er den argentinske teenager Nehuen Perez også ankommet. Man har også hentet back up keeperen til bænken Antonio Adan.

Atletico Madrid vil prøve at gentage successen i 13/14 sæsonen, hvor de virkelig brød den anden Madrid klub og Barcelonas dominans. Det vidner denne sommer med adskillige milliarder brug i hvert fald om. Nu må vi se, hvad det rækker til, men det kan ikke blive andet end virkelig spændende i den spanske hovedstad Madrid.