Atletico Madrid har bekræftet, at de har lavet en aftale med den franske klub AS Monaco om at hente en af deres store stjerner. Atletico Madrid henter Thomas Lemar. Det skriver klubbens eget officielle website.

Det er nu blevet offentliggjort, at den spanske hovedstadsklub Atletico Madrid henter Thomas Lemar. En spiller, der tidligere er blevet jagtet af andre storklubber som Liverpool og Arsenal.

Klubberne bekræfter handlen via dere respektive hjemmesider. Den 22-årige franskmand bliver en del af Atletico Madrid truppen fra næste sæson af, det betyder, at Atletico Madrid henter Thomas Lemar fra næste sæson af. Her møder han landsholdskammeraten Antoine Griezmann. Men først venter en VM-slutrunde.

” Atletico de Madrid og AS Monaco er nået til enighed om en transfer af Thomas Lemar til vores klub. Over de næste par dage vil begge klubber arbejde på at få aftalen helt færdiggjort. ” skrev Atletico på hjemmesiden.

 

(Photo by Maja Hitij/Bongarts/Getty Images)

“Den franske landsholdsspiller er lige nu med sit landshold i Rusland for at være med i FIFA 2018 Verdensmesterskaberne, der begynder på torsdag, den 14. juli. Lemar, der er 22 år gammel og 1,7 m høj kommer til at spille som venstre kant. ”

Imponerede i Monaco

Lemar blev en del af Caen førstehold i 13/14 sæsonen, hvor han fik ni kampe. I den næste sæson blev han noteret for 26 kampe og kun et enkelt mål til følge. AS Monaco blev den første klub, der hentede ham og hans egenskaber i slutningen af den sæson. I den følgende sæson lavede han 5 mål og 5 assists i 34 kampe i alle turneringer.

I sidste sæson fortsatte Lemar den gode stime og spillede i alt 38 kampe med tre mål og 10 assists til følge.

Lemar fik din landsholdsdebut med Frankrig som 21-årig. Det skete den 15. november 2015 mod Elfenbenskysten. I alt har han spillet 12 kampe for Les Blues, hvor det er blevet til tre mål. To af dem i kvalifikationen til denne slutrunde.