(Photo by Gabriele Maltinti/Getty Images)

Kalinic kommer til Atletico Madrid efter en travl sommer på Wanda Metropolitano. Klubben har nemlig formået at hente adskillige store profiler til truppen forud for den nye sæson. Arsenalet indebærer profiler som Thomas Lemar fra AS Monaco og den spanske trio Rodri, Jonny og Antonio Adan. Derudover har de langvejsfra hentet Gelson Martins og Santiago Arias.

Det usædvanlige store antal af nye profiler kommer helt sikkert til at betyde, at Atletico Madrid rent faktisk har en chance for at spille med om La Liga titlen denne sæson. De har nemlig formået at holde på (endnu en gang) VM vinderen Antoine Griezmann.

Kalinic, der også med sit land, Kroatien, havde en god slutrunde, har gjort det godt i Milano i sidste sæson. Nu får han mulighed for at være med i et helt stort projekt for Diego Simeone i Atletico Madrid.

Han startede ellers sin karriere i Dnipro i hjemlandet Kroatien og kom derefter til Fiorentina.

Atletico Madrid sluttede i den forgangne sæsoner nummer 2. Kun overgået af Barcelona, der suverænt ligaen med 93 point mod hovedstadsklubbens 79. Storebror fra Real Madrid sluttede lige efter som nummer tre med 76 point.