Atletico Madrids største stjerne Antoine Griezmann er nok en af Europas største transferemner i øjeblikket. Den franske offensivstjerne bliver kædet sammen med storklubber som Manchester United, Chelsea, Real Madrid og PSG, der alle kæmper om angriberen. 

AF KRISTIAN PARIS 

Hvis Madrids klubbens stjerne bliver solgt, hvilket han nok gør, betyder det at de stribede fra Madrid skal ud på transfermarkedet og sikre sig en spiller med lignende kvaliteter.

Ifølge den britiske avis The independent er den spiller, der står øverst på Simoenes liste er angiveligt den tidligere Madrid spiller Diego Costa, der lige nu spiller for Chelsea og netop har vundet det engelske mesterskab.

Men men men… det mulighed er måske ikke muligt, eftersom Costa ikke ønsker at forlade London. Hvis transferen slår fejl, vil Atletico Madrid og Diego Simeone angivelig hente sidste års Premier League vinder fra Leciester City, Jamie Vardy.

En transfer, der synes mere interessant eftersom Leciester ikke har haft en lige så succesfuld sæson som sidste år, og de sluttede kun i midten af tabellen i år.

Ligesom Vardy måske forlader Leciester, forventes det også at stjerner som Robert Huth og Mahrez forlader klubben, der for blot et år siden blev engelske mestre for første gang i klubbens historie.

Men disse transfer kan altså kun ske, hvis og kun hvis Atletico Madrid sælger deres absolut største stjerne Antoine Griezmann

I øjeblikket er Manchester United den største bejler til franskmanden, der tidligere har udtalt til pressen af der er 60 % chance for at skifter til de røde djævle fra Manchester.
Mourinho og co. er angiveligt klar til at spendere vanvittige 850 millioner danske kroner på den franske angriber.

 Men hvis Simeone ikke ønsker at hente de to førnævnte, er der også medier, der kæder spillere som Alexis Sanchez og Alexandre Lacazette sammen med hovedstadsklubben.

Og de to har faktisk mødtes før, Vardy og Simeone. De to klubber stødte nemlig sammen i Campions League tidligere på året, hvor den 30-årige engelske angriber scorede klubbens enlige mål i englændernes 2-1 nederlag til de spanske giganter.

Leicester City v Everton - Premier League