Atletico Madrid kan meget vel sige farvel til en af deres helt store spillere denne sommer. Det forlyder nemlig, at den franske storklub, PSG, er interesseret i spilleren. 

Det er spanske Filipe Luis, der er kommet i franksmændenes søgelys denne sommer. Den spanske hovedstadsklub venter i øjeblikket angiveligt kun på at der skal komme et ordentlig tilbud fra Paris klubben.

Det skriver avisen Diario AS og Sport. De hævder, at Madrid klubben håber på at kunne få mellem 150 millioner kroner og 225 millioner kroner for den tidligere Chelsea spiller. Ellers vil de ikke sælge den brasilianske venstre back.

Filipe Luis blev tidligere  på sommeren tvunget til at træne med klubbens reserver, fordi han har informeret sine nuværende arbejdsgivere i Madrid, at han vil væk fra Wanda Metropolitano. Han vil nemlig med egne ord helst til Parc de Princes i Paris.

Fansene synger

Flere fans af Atletico Madrid har samlet sig om den nu 33-årige spillers bil for at synge. De vil have ham til at blive i den spanske hovedstad. Dog synes Luis meget opsat på at få sit ønske opfyldt, at selv ikke fansenes bønner kan overbevise ham om det modsatte.

 (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

Thomas Tuchels PSG hold har angiveligt tilbudt den 33-årige back en meget profitabel kontrakt, hvis skiftet går igennem. Det er endnu en af årsagerne til, at brasilianeren vil væk fra Madrid.

PSG står faktisk også og mangler en venstreback i øjeblikket. Klubben solgte denne sommer Yuri Berchiche til Athletico Bilbao og Layvin Kurzawa har ikke formået at imponere den tyske træner. Derfor er Luis næsten garanteret en plads i startelleveren hos de franske mestre.

Lige nu er der kun få dage tilbage af transfervinduet og Tuchel og co. skal derfor handle hurtigt. Såfremt de altså stadig ønsker at hente Atletico Madrid spilleren til klubben denne sommer.