Atletico holder ifølge flere internationale sportsmedier et vågent øje med en af AC Milans store offensive stjerner, der faktisk tidligere har været på kontrakt i selveste Liverpool.

AF KRISTIAN PARIS 

Det drejer sig om italienske AC Milans kant spiller, spanske Suso, der faktisk har spillet meget af karrieren i legendariske Liverpool i England.

Atletico Madrid forsøgte i sommers at udvide bredden og dybden i trupper, ved at hente den etablerede kantspiller Nicolas Gaitan til Madrid fra den noget mindre klub, portugisiske topklub Benfica.

Den plan slog fejl, og det såmænd kun lykkedes Gaitan at starte inde i 13 ligakampe i sæsonen.

(Photo by Nicolo Campo/Pacific Press/LightRocket via Getty Images)

Derfor er Atletico også allerede nu begyndt at kigge sig omkring efter Gaitans erstatning, eftersom det forventes, at klubben skiller sig af med argentineren hurtigst muligt, når transfervinduet åbner på ny.

Måske en anden klub kan få det bedste ud af, hvad der er tilbage af den nu 29-årige argentiner, der har tilbragt hele karrieren i Boca Juniors i hjemlandet, og Benfica i Portugal, hvortil han kom som 22-årig – i 2010.

Atletico har angiveligt set sig varm på den 23-årige spanske kantspiller Suso, der formentlig skal hentes til klubben for at lette arbejdsbyrden for de to førstevalg Koke og Carrasco.

Suso har indtil videre gang i en fin sæson hos de tidligere italienske mestre, hvor han har formået at lave seks mål og syv assist.

Desuden fortæller statistikken, at han laver hele 1,8 nøgle afleveringer pr. kamp, hvilket er noget højere end, hvad en typisk kantspiller laver.

Men der er dog små skår i kanten på den unge spanier. For ekspemel er seks ud af hans syv assist alle lavet i november eller før – hvilket altså betyder, at han ikke har assisteret i godt 4 måneder. Grunden har blandt andet været svingende præstationer, men også skader har ramt kantspilleren.