Atletico er ved at gøre  noget altafgørende. De tilbyder en af deres største spillere end ny kontrakt, så potentielle bejlere og interesserede ikke får andre tanker. 

AF KRISTIAN PARIS 

Atletico Madrid er klar til at afslutte spekulationerne om deres stjerne Antoine Griezmanns fremtid, ved at tilbyde ham en ny, luksuriøs kontrakt. Det bekræfter the Mirror. 

Manchester United har længe været interesseret i Atleticos guldfugl, der har indbygget en 850 millioner frikøbsklausul i sin kontrakt. Desuden har der også været rygter om, at Real Madrid er interesseret i angriberen fra den anden side af byen.

Ydermere meldes Chelsea, Manchester City og Barcelona også interesserede. Ja, hvem kan ikke være interesserede i så god en spiller.

Modsat, melder andre medier, om at Griezmann angiveligt er glad for at være i Madrid, og at han gerne vil underskrive en ny kontrakt. En kontrakt, der indeholder en endnu højre frikøbsklausul, som på den måde vil holde klubber som Real Madrid og Barcelona væk fra franskmanden.

Avisen hævder også, at den frikøbsklausul kunne ende helt oppe på omkring 1, 3 millioner danske kroner. Griezmann vil også blive belønnet med i omegnen af 1,2 – 1,8  millioner danske kroner i ugentlig hyre. Kontrakten indeholder yderligere en løn, der stiger for hvert sæson.

Antoine Griezmann of France during the Uefa Euro Semi final between France and Germany at Stade Velodrome at Stade Velodrome on July 7, 2016 in Marseille, France. (Photo by Dave Winter/Icon Sport) (Photo by Dave Winter/Icon Sport via Getty Images)

Griezmann kan formentlig tjene mere et andet sted, men han ser ud til at være glad og tilfreds i den spanske hovedstad. Derudover er Griezmanns kæreste heller ikke ellevild for at flytte til England.

Spilleren selv, har gjort det klart, at han er villig til at skifte til Real Madrid.