Den gabonesiske succes fortsætte og fortsætter og vil ingen ende tage. Den afrikanske angriber har gang i en fremragende sæson for tyske Dortmund. Læs, hvilken rekord han slog i gårsdagens opgør. 

AF KRISTIAN PARIS 

Dortmunds afrikanske angriber Aubameyang fortsatte sin fantastiske målscoringsstime i går mod de tyske Bundesliga-rivaler fra Hertha Berlin. Aubameyangs 16/17 er indtil videre over alt for forventning, og det forsatte i gårsdagens opgør, hvor angriberen udlignede for Dortmund til 1-1 i en kamp, der dog blev tabt 2-1.

Målet betød, at angriberen fortsatte sin fantastiske målscoringsratio, og det var således han 12. udebane mål i denne Bundesliga sæson. Målet slog den tidligere rekord på 11, sat i 09/10 af Lucas Barrios.

Med endnu fire manglende udebane kampe i ligaen, er det ret sandsynligt, at den afrikanske landsholdspiller udbygger den rekord med mindst et par stykker.

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Efter ikke at have scoret i de sidste fire kampe for de gule tyskere, har Aubameyang nu otte mål i de sidste fire kampe i alle turneringer – inklusive et hattrick mod Benfica i Champions League i onsdags.

Præcis ligesom sidste sæson, har angriberen nu scoret 22 mål i 24 liga kampe. Modstanderen på topscorerlisten er som altid den tidligere holdkammeret Robert Lewandowski med 21 mål i 23 kampe, efter han scorede to mål i Bayerns kamp mod Eintracht Frankfurt i lørdags.

Aubameyangs succes tiltrækker selvfølgelig stor interesse fra de største klubber rundt omkring i Europa. Blandt andre meldes klubber som Real Madrid og Arsenal som mulige transfermuligheder for afrikaneren.

Især Real Madrid har givet udtryk for interesse i gaboneseren. Eftersigende er både fans og trænere utilfredse med Real Madrids nuværende førstevalg til frontangriberpladsen, Karim Benzema.

Benzem har i denne sæson bestemt ikke scoret nok mål til at spille for en klub som Real Madrid. Det er faktisk kun i Champions League, hvor franskmanden har levet op til tidligere sæsoners præstationer.