Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Borussia Dortmund-stjernen, Pierre-Emerick Aubameyang, har afsløret, at han har lovet sin farfar at han en dag vil spille for Real Madrid. Dermed sættes der nye spekulationer i gang om et muligt skifte til de spanske giganter.

Af Emil Plovgaard

Til den franske avis L’Equipe afslørede den gabonske landsoholdsspiller også, at hans jubelscener er dedikeret til den tidligere Real Madrid-spiller Hugo Sanchez.

Inden min farfar døde for to år siden lovede jeg ham, at jeg en dag ville spille for Real Madrid. Min farfar er fra Avila, en by som ikke ligger særlig langt fra Madrid. Jeg lovede ham det. Jeg ved godt, det ikke er let, men det er noget, jeg hele tiden har i hovedet.

At spille for Madrid eller en anden spansk klub ville være en god gave til min mor, Margarita, som er fra Spanien.

Den 26-årige angriber har scoret imponerende 20 mål i 20 kampe for den sortgule klub fra Dortmund. Ifølge Manchester Evening News har Aubameyang været kædet sammen med et muligt skifte til Manchester United og sågar også Paris Saint-Germain, men nu ser det ud til, at den lynhurtige angriber har øjet rettet mod den spanske hovedstad i stedet for.

Borussia Dortmund ser dog ud til at være fast besluttet på at beholde Aubameyang og hans kontrakt løber da også først ud i 2020.

Hans kommentarer baner dog vejen for et muligt skifte, selv om det hele står uklart lige for tiden, og det vides heller ikke, om Los Blancos er interesseret i den gabonesiske angriber.

Læs også: Top 10 dyreste Kina-handler