Aubameyang skulle på angiveligt være frisk på et skifte til den spanske hovestad, men nu er der kommet nu oplysninger frem. De omhandler et møde han og faderen havde for under et halvt år siden med træneren fra PSG. 

Af David Paris

Den gabonesiske angriber Pierre-Emerick Aubameyang har været i Frankrig for at mødes med Paris Saint-Germain-træneren Patrick Kluivert for at snakke om et potentielt skifte til den franske hovedstadsklub, når sommerens transfervindue åbner.

Den nu 28-årige lynhurtige angriber startede sin karriere i Frankrig og Ligue, og nu er der altså rygter om, at han måske kunne være på vej tilbage til Frankrig, hvor han også taler sproget flydende. Efter to forrygende år for Saint-Etienne med masser af mål og assists købte Borussia Dortmund ham, og han har siden udviklet sig til en af Europas aller farligste foran mål.

Og nu vil den stenrige hovedstadsklub, Paris Saint-Germain, også bare kaldet PSG, altså have Aubameyang til klubben. Af den grund, skulle Aubameyang og hans far, i følge flere franske medier, have mødte med trænere og ledere fra klubben, tilbage i januar måned for at skifte et eventuelt skifte.

Aubameyang har flere gange været rygtes væk fra Bundesligaen og Real Madrid, Chelsea og Juventus har alle meldt deres interesse i spilleren. I 2015 vandt han prisen som årets bedste spiller i Afrika og både sidste sæson og denne sæson, har han været den mest scorende spiller på Signal Iduna Park.

Ønsket om at skifte til Real Madrid er stort og Aubameyang er citeret for at sige følgende omkring emnet: “Ja. Det er et løfte (at spille for Real Madrid, red.) jeg gav til min bedstefar. Lige nu har jeg det godt i Borussia Dortmund, så vi for se, hvad fremtiden bringer.