Den engelske topklub, Liverpool F.C., har igennem længere tid søgt efter en måltyv. Rygterne har længe svirret om at det skulle være den excentriske angriber fra Gabon, Pierre Emerick Aubameyang, der skulle til klubben, der spiller hjemme på Anfield.

I går kom det så frem, at Dortmund havde offentliggjort sin pris på Aubameyang, og rygterne forlyder, at prisen skulle være helt oppe omkring 450 millioner danske kroner, svarende til cirka 42 millioner pund, hvis de vil have fingrene i Aubameyang, som hver sæson har været en garant for mange mål.

Angriberen har nydt stor succes i denne sæson, hvor han i kun 12 Bundesliga-kampe har scoret hele 14 mål, altså mere end 1 mål pr. kamp i snit.

Stor interesse for Aubameyang fra andre klubber

Dortmund vil kun overveje at sælge, hvis de kan få lov til at beholde Marco Reus, mener det engelske fodboldmagasin talkSPORT.

Hvis de røde fra Liverpool vil fuldføre jagten på Aubameyang, kan de forvente stor interesse fra andre storklubber så som Arsenal og Barcelona, der længe også har jagtet angriberen.

Pierre Emerick Aubameyang skiftede i sommeren 2013 til tyske Borussia Dortmund fra den franske klub, Saint Etienne, som han i 2011 skiftede til fra AC Milan.

Erstatning for Lewandowski

Aubameyang erstattede Robert Lewandowski som angriber i Dortmund, efter at nyindkøbet Ciro Immobile ikke var i stand til at overtage godt nok ifølge daværende træner, Jürgen Klopp.

Aubameyang kan spille både venstre wing, central angriber og højre wing, og er kendt for sin hurtighed og acceleration, hvilket gør ham til en fantastisk spydspids.

Aubameyang selv har ikke ønsket at kommentere rygterne.