Sidste weekend bød på et sprødt opgør fra den bedste engelske række, da Manchester City tog imod Chelsea, men kampen blev alt andet end den topkamp, vi alle forventede.

Af Anders Lang Jensen

 

Kampen på Etihad Stadium i Manchester endte med en syngende lussing i Chelseas retning, da Pep Guardiolas tropper smadrede italienske Maurizio Sarri og hans Chelsea-mandskab med hele 6-0, i hvad der var en regulær nedsmeltning af klubben fra London.

Træningsdagene efterfølgende skulle bruges på at tanke selvtilliden op efter blamagen, men en intern træningskamp mod et ungdomshold fra klubbens akademi kunne heller ikke give førsteholdet en sejr.

 

Ifølge den engelske avis The Times spillede førsteholdet en intern træningskamp dagen efter nederlaget til Manchester City mod ungdomsholdet i klubben. De spillere der startede inde i City-kampen fik ikke spilletid, men ifølge avisen var det inklusive seniorspillere som Olivier Giroud og Willian.

Kampen endte 3-3 og varede 60 minutter. Men resultatet kan nok tolkes sådan, at end ikke klubbens førstehold kunne slå Chelseas eget akademihold. Og det altså med store Premier League-profiler på banen i Olivier Giroud og Willian.